search
heart cart cart

Kosár

Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
menu
Termékek Menü home

Kolorfull Karácsonyi Rajzpályázat játékszabályzat

A játékban való részvétellel elfogadod jelen Játékszabályzatot. Az adataidat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk át.

JÁTÉKSZABÁLY
A Festék 96 Kft. által indított Kolorfull Karácsonyi Rajzpályázat a Kolorfull festékbolt-hálózat facebook oldalán érhető el. A Játék alapja, hogy pályázók óvodai karácsonyi rajzokat küldenek a kapcsolat@kolorfull.hu mail címre. A nyertes rajz tulajdonosa az óvodai csoportjának nyeri meg a 75.000Ft-os játékcsomagot. Egy gyermek egy rajzzal pályázhat, ugyanakkor azonos óvodai csoportból akár minden ovis pályázhat. 2db 75.000Ft-os játékcsomag kerül átadásra: az egyiket a Kolorfull zsűrije által legszebbnek ítélt rajzoló csoportja kapja, a másikat pedig annak az óvodai csoportnak adjuk, amelyikből a legtöbb érvényes pályázat érkezett. Jelentkezés menete: az elkészült rajzot a kapcsolat@kolorfull.hu email címre várjuk az alábbi kiegészítő információkkal, amely lehet a levélben vagy akár a rajzon feltüntetve: a pályázó ovis jele, csoportjának a neve, valamint óvodájának neve és címe. 

A játék 2023.11.16-án veszi kezdetét, az eredményhirdetésre 2023.12.16-án kerül sor.

1. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL
1.1 A Játék meghirdetője és szervezője: Festék 96 Kft.(Kolorfull festékbolt hálózat tulajdonosa)
A Kolorfull festékbolt hálózat elérhetősége: kapcsolat@kolorfull.hu
1.2 A Játékban való részvételnek vásárlás, valamint a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvényben meghatározott egyéb feltétel nem képezi az előfeltételét.
A Játékban való részvételre és nyereményre csak az a személy jogosult, aki a facebook oldalon megadott feltételeket teljesíti, valamint elolvasta és tudomásul vette ezen Játékszabályt – annak minden feltételét elfogadja.
1.3 A Játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező természetes személy, amennyiben megfelel a Játékszabályban foglalt feltételeknek, kivéve a Festék 96 Kft. alkalmazottai és ezek közeli hozzátartozói.
1.4 A Játékban való részvétel önkéntes. A Játékban való részvétel feltételei,
– a Játékos az 1.3 pont feltételeinek megfelelő természetes személy;
– a Játékos rendelkezik e-mail címmel;
– a Játékos a kapcsolat@kolorfull.hu mail címre küldi a pályázatot, más Festék 96 Kft-hez köthető email címre érkezett pályázat érvénytelen.

2. ADATVÉDELMI RENDELKEZÉSEK
2.1 A játékos a játékban való részvétellel elfogadja a www.kolorfull.hu honlapon közzétett „Adatvédelmi nyilatkozatot”.
2.2 Játékosnak semmilyen személyes adatot nem kell megadnia a játékban való részvételhez. A jelentkezéshez a következő adatokra van szükség: pályázó óvodás jele, csoportjának a neve, valamint óvodájának neve és címe. 

Egyéb rendelkezések:
– kizárólag óvodás gyermekek rajzai vehetnek részt a pályázaton,
– csak Borsod vármegyei óvodába járó játékosok játszhatnak,
– a játék nyertesével a jelentkezéskor megadott email címen keresztül vesszük fel a kapcsolatot,
– a nyertes neve megjelenhet a kolorfull.hu honlapján és a Kolorfull festékbolt hálózat facebook oldalán.
– a nyertesről készült fényképet vagy videó anyagot – a nyertes írásos beleegyezésével – a Festék 96 Kft. közzéteheti a kolorfull.hu honlapján és a Kolorfull festékbolt hálózat facebook oldalán.

3. NYERTES ÉRTESÍTÉSE, NYEREMÉNYEK ÁTVÉTELE:
3.1 A Játék nyerteseit a jelentkezéskor megadott email címen keresztül értesíti a játék szervezője. Amennyiben az értesítésre 3 munkanapon belül nem érkezik válasz, akkor új nyertes kerül kiválasztásra. A nyeremények átvétele: a sikeres kapcsolatfelvétel során egyeztetett címre a Festék 96 Kft. saját költségén szállítja ki a díjat.
3.2 A nyeremény más szolgáltatásra/termékre nem cserélhető, illetve készpénzre nem váltható át. 

Miskolc, 2023. november 15.

Popup tartalom!