search
heart cart cart

Kosár

Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
menu
Termékek Menü home
 
Vásárlói tájékoztató a bankkártyás fizetésről: 

 

A  kolorfull.hu. részére a K&H Bank Zrt. biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártya elfogadó rendszere által.

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. weblapjára irányítunk, ahol a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal.

A  Festék 96 Kft. mint a kolorfull.hu oldal tulajdonosa és üzemeltetője a kártyád, illetve a mögötte álló számla adataid, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Festék 96 Kft., mint bankkártya elfogadó adatai:

A https://kolorfull.hu weboldal üzemeltetője a Festék 96 Kft., mint bankkártya elfogadó részletes adatait ill. az online szolgáltatásának igénybevételének feltételeit az általános szerződési feltételek tartalmazzák. Részletek itt: Általános Szerződési Feltételek

Az online bankkártyás fizetés menete:

Amennyiben a "bankkártyás fizetés"-i módot választottad, akkor a "Megrendelés" gomb megnyomása után átirányítunk a K&H Bank felületére, ahol az alábbi adatok megadásával kifizeted a megrendelt termékek vételárát.

Online bankkártyás fizetéshez használható bankkártya típusok

 • MasterCard termékek (MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro)
 • VISA termékek (VISA, VISA Electron, Visa V Pay)
 • egyéb típusok a K&H Bank fizető oldalán(JCB)

 

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérlek, érdeklődj bankodnál, hogy az kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szükség

 1. kártyaszám (a kártya előlapján szereplő, 13-19 jegyű szám)
 2. lejárati dátum (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám)
 3. érvényesítési kód (a kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye) (CVV2, vagy CVC2)

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően (ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti), a K&H Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését a szolgáltatás ellenértékével.

Sikeres bankkártyás fizetés feltételei

 • csak a fenti ill. a K&H Bank fizetési oldalán feltüntetett kártyatípusokkal próbáljon fizetni
 • a számláján legyen mindig megfelelő fedezet
 • pontosan adja meg a fenti képen jelzett 3 kártyaadatot
 • figyeljen arra, hogy kártyája ne legyen lejárva
 • a fizetés csak a "Fizetem" gombra történő kattintással indul el

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

A megrendelés lemondása:

A felhasználónak lehetősége van lemondani a megrendelését. Bankkártyás fizetési mód esetén a Festék 96 Kft. a termék vételárát - a bankkártyával fizetett összeget - az elállást követően 14 napon belül a Felhasználóval történő egyeztetés és beleegyezés alapján a megadott bankszámla számra visszatéríti. További részletek itt: Elállás joga.

Adatvédelem:

A kolorfull.hu webszervere a számára kiadott SSL tanúsítvány (elektronikus igazolás) segítségével egy biztonságos adatátviteli csatornát alakít ki a felhasználó böngészője és a webszerver között, ahol a szerver tanúsítvánnyal azonosítja magát.

A szerverrel folytatott kommunikáció ezen a titkosított csatornán keresztül, csak a két kommunikáló fél számára értelmezhető módon fog lezajlani.További részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.

Amennyiben bármilyen kérdésed van az online bankkártyás fizetéssel kapcsolatban, kérlek vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, írj e-mailt, vagy hívj minket.

 

                       

 

Popup tartalom!